Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 18χρονου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι με τις Αρχές να σπεύδουν στο σημείο.
Μετά την παρέλαση
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον άτυχο νεαρό εντόπισαν οι ίδιοι του οι γονείς όταν επέστρεψαν στο σπίτι μετά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου.
Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Ο 18χρονος ήταν μαθητής της Γ΄Τάξης του Λυκείου, ενώ έχει έναν ακόμη αδερφό μικρότερο, που φοιτά στο Γυμνάσιο.
Συγκλονισμένη τοπική κοινωνία
Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Η είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με συγγενείς, φίλους και γείτονες να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό γεγονός.