Παρ’ ολίγο σύγκρουση αμαξοστοιχίας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σήμερα το πρωί στο Βόλο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 55χρονος οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη σιδηροδρομική διάβαση, κοντά στον σταθμό των Μελισσατίκων, παρότι οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και ηχούσαν προειδοποιήσεις.
Όταν ωστόσο, διαπίστωσε πως η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Λάρισα, βρισκόταν ήδη πολύ κοντά, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στον κολώνα φωτισμού του ΟΣΕ.
Ευτυχώς ο μηχανοδηγός πρόλαβε και φρέναρε ώστε να μην επέλθει σύγκρουση. Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές, αλλά ευτυχώς, ο οδηγός του δεν τραυματίστηκε. Το τρένο αναχώρησε με καθυστέρηση 32 λεπτών για τη Λάρισα. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.
Πηγή: thessaliatv