Δημόσια καταγγελία έγινε σήμερα το πρωί στο ράδιο «ΖΥΓΟΣ» από έναν αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής ο οποίος δηλώνει ότι, ενώ δούλεψαν μαζί με τον αδελφό του το 2012 και 2013 στις εργασίες για τη προετοιμασία του «Μύλου των Ξωτικών» δεν έχουν ακόμα αποπληρωθεί για το έτος 2013 απ’ όπου τους οφείλονται χρήματα περίπου 3.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του καταγγέλλοντος όταν τα δύο αδέλφια πήγαν τον Δεκέμβριο στον κ. Ράπτη για να ζητήσουν να πληρωθούν για την εργασία τους κατά το έτος 2013, ο κ.Ράπτης δήλωσε ότι η εταιρεία δεν χρωστάει τίποτα.
Οι δύο αλλοδαποί τότε απευθυνθήκαν στον Επόπτη εργασίας ο οποίος δεν μπορούσε να προχωρήσει σε περαιτέρω διαδικασίες διότι η συμφωνία των δύο αλλοδαπών με τον κ. Ράπτη ήταν προφορική.
Διαφορετική όμως είναι η άποψη του κ. Ράπτη ο οποίος τόνισε ότι οι εν λόγω εργαζόμενοι πληρώθηκαν κανονικά με τα εργόσημα και με επαγγελματική δαπάνη και πως η παρεξήγησης πιθανόν οφείλεται στις κρατήσεις που προβλέπει ο νόμος για τις αμοιβές των εργαζομένων. Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια.