Μέσα σε ευχάριστο κλίμα με το κέφι, τη χαρά και τα χαμόγελα να περισσεύουν, οι μαθητές του 3ου και του 32ου Δημοτικού σχολείου που συστεγάζονται, αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά που τελειώνει. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο των σχολείων όπου συμμετείχαν οι μικρότεροι μαθητές και στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου συμμετείχαν οι μαθητές της 6ης τάξης των δύο σχολείων, όπου διάχυτη ήταν εδώ η συγκίνηση αφού από την ερχόμενη σχολική χρονιά, αυτοί οι μαθητές θα φοιτούν πλέον σε νέο περιβάλλον, στο γυμνάσιο.
Γονείς και δάσκαλοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δραστηριότητες των παιδιών και φυσικά τα καταχειροκρότησαν.
Από τον «Ε.Π.» πολλές ευχές για καλό καλοκαίρι σε όλους τους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων.
Δ.Π.