Πέμπτη 24.10.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΠΑΣΟΚ: Παράταση μιας ώρα στην ψηφοφορία – 4.700 οι ψηφοφόροι στα Τρίκαλα

06.10.2024

Αρκετοί πάνω από την προηγουμένη φορά ήταν  οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που προσήλθαν μέχρι τωρα (19:00) στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ που στήθηκαν στο νομό Τρικάλων, αφού έφτασαν τον αριθμό των 4.700 χιλιάδων σύμφωνα με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Τριγώνη, ενώ μέσα την μια ώρα παράτασης που δόθηκε προσδοκούν να ξεπεράσουν τον αριθμό των 5.000 ψηφοφόρων.

Στην Ελλαδα

Λίγο πριν τις 18:30 έγινε γνωστό πως έχουν ψηφίσει πάνω από 260.000 πολίτες. Αν και όλα κυλούν ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με πολύ μικρές καθυστερήσεις στα μεγάλα εκλογικά κέντρα.

Υπενθυμίζεται ότι, με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ ο Μαρίνος Σκανδάμης, εκπρόσωπος του Χάρη Δούκα, ζήτησε την παράταση του χρόνου λήξης της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του δημάρχου Αθηναίων, «η παράταση κρίνεται επιβεβλημένη δεδομένου ότι υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και σχηματίζονται ουρές εκλογέων που ταλαιπωρούνται».

Κομματικοί παράγοντες εκτιμούν πως η προσέλευση θα ξεπεράσει τις 270.000 που ψήφισαν στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές το 2021. Όπως φάινεται, μάλλον θα επιβεβαιωθούν.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πού βλέπουμε τα αποτελέσματα

Από τις 20:00 αναμένονται σιγά σιγά, τα αποτελέσματα ΠΑΣΟΚ σε διάφορα εκλογικά κέντρα -που δεχτούν λιγότερο κόσμο πχ σε επαρχίες- να βγουν. Για παράδειγμα σε κάποια μικρά νησιά ή κωμοπόλεις είναι πολύ πιθανόν από τις 20:00 το απόγευμα να γίνει η ενσωμάταωση για να δίνονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα.

Από τις 21:00 θα έχουμε πιο ασφαλή αποτελέσματα.

[fbcomments]