Πέμπτη 24.10.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θλίψη στην Οιχαλία για τον αιφνίδιο θάνατο της 42χρονης Μαρίας Αγναντή

28.07.2024 /

Η κοινότητα της Οιχαλίας είναι σοκαρισμένη και θρηνεί τον ξαφνικό χαμό της 42χρονης Μαρίας Αγναντή, η οποία έφυγε από τη ζωή μπροστά στους γονείς της.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή αρχικά το βράδυ του Σαββάτου, όταν η Μαρία ανέβασε πυρετό και ένιωσε έντονη δυσφορία γύρω στις 8:30 μ.μ., χάνοντας τις αισθήσεις της μπροστά στους οικείους της.

Παρά την άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ, για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διαλευκανθούν με τη νεκροψία-νεκροτομή.

Η Μαρία Αγναντή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη και πόνο στην τοπική κοινωνία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το αμέσως επόμενο διάστημα, με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σύντομα. Η Μαρία αφήνει πίσω της γονείς και δύο αδέλφια.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών του Σωτήρη Κυρίτση στην Οιχαλία (τηλ. 6987112141). Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς. Καλό παράδεισο, Μαρία.

ΚΡΗΝΗ LIVE

[fbcomments]