Πέμπτη 24.10.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Καμίνι η Θεσσαλία με 40-41 βαθμούς μέσα στη νέα εβδομάδα

06.07.2024 /

Εβδομάδα με καύσωνα ξεκινά στη Θεσσαλία με θερμοκρασίες από την Τρίτη που θα φτάσουν τους 40 με 41 βαθμούς σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το Λαρισαίο μετεωρολόγο Φάνη Τακούδη, ο οποίος είχε προβλέψει εδώ και ημέρες τη θερμή αυτή εισβολή μετά τις 7 Ιουλίου στη Θεσσαλία, οι βόρειοι άνεμοι που έδωσαν και την κακοκαιρία εξπρές την περασμένη Πέμπτη, υποχωρούν και έχουμε σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας από σήμερα Σάββατο οπότε η μέγιστη στη Λάρισα αναμένεται να φτάσει τους 36 με 36 βαθμούς, την Κυριακή τους 36 με 37, τη Δευτέρα τους 39 και από Τρίτη ο υδράργυρος σε Λάρισα, Καρδίτσα θα σκαρφαλώσει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου με ενδεχόμενο η Θεσσαλία αυτή τη φορά να καταγράψει τις υψηλότερες θερμοκρασίες στη χώρα

Οι υψηλές αυτές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν τουλάχιστο μέχρι την Παρασκευή και ίσως αυτή να είναι η θερμότερη εβδομάδα του καλοκαιριού για τη Θεσσαλία καταλήγει ο κ. Τακούδης. Μάλιστα ο Λαρισαίος μετεωρολόγος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Λάρισα να φτάσουμε σε θερμοκρασίες ρεκόρ για φέτος σε όλη την Ελλάδα ακόμη και στους 43 βαθμούς Κελσίου!

[fbcomments]