Πέμπτη 24.10.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Για τα σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας ενημερώθηκε ο Μιχάλης Μπαγιώτης

15.09.2023 /

Με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής, ο Μιχάλης Μπαγιώτης, τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Τρικάλων. Ο ίδιος συνοδευόταν από την εκπαιδευτικό και μέλος του κοινοτικού συμβουλίου Οιχαλίας, Βένια Παπαχρήστου και τον υπάλληλο της διεύθυνσης Γιώργο Τρέμο, με καταγωγή τον Πετρόπορο, έχοντας συνάντηση με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Χρήστο Τρικάλη.

Οι δυο αιρετοί του Δήμου Φαρκαδόνας, κατά την επίσκεψη θέλησαν να ενημερωθούν γύρω από θέματα της εκπαίδευσης και της λειτουργίας των σχολείων στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Ο διευθυντής είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την αντιπροσωπεία για την τρέχουσα κατάσταση, όπως και για τις μελλοντικές εξελίξεις. Ανέφερε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για μια επιπλέον εβδομάδα, προκειμένου να διευθετηθούν ο καθαρισμός των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από το Δήμο, προκειμένου να είναι ασφαλείς και λειτουργικά για την επιστροφή των μαθητών.

Τις επόμενες ημέρες η διεύθυνση θα εξετάσει την εκ νέου την κατάσταση και την πορεία των πρωτοβουλιών που θα αναλάβει ο Δήμος Φαρκαδόνας, προκειμένου σε συνεννόηση με την αρμόδια Αντιδημαρχία Παιδείας να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις.

[fbcomments]