Πέμπτη 24.10.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Όχι άλλη αλαζονεία… ο κόμπος έφτασε στο χτένι

11.09.2023 /

Του Χρήστου Κοντού

Η κατάσταση έχει αγριέψει και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που ο κίνδυνος χειροδικίας είναι πλέον μεγάλος. Πρώτος που δέχθηκε την οργή του κόσμου στον Παλαμά Καρδίτσας ήταν ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, τον οποίο κατηγορούν πως άφησε τον κάμπο ανοχύρωτο από τις πλημμύρες, δεύτερος ο υπουργός πλέον, αλλά δήμαρχος Τρικκαίων πριν, Δημήτρης Παπαστεργίου που παρά τα χρήματα που πήρε άφησε τα Μεγάλα Καλύβια αλλά και τον υπόλοιπο δήμο χωρίς τα απαιτούμενα έργα που θα έσωζαν τις περιουσίες του κοσμάκη και τρίτος ο Θανάσης Λιούτας που πήγε σε έναν κόσμο που το κράτος τον χρεωκόπησε, να μιλήσει για δάνεια…

Σίγουρα η βία δεν είναι λύση, όμως φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν και αλλάζουν δραματικά, γιατί  κόμπος έχει φτάσει στο χτένι…

Η Ν.Δ. πιστεύοντας πως το 41% μπορεί να της εξασφαλίσει την όποια ανοχή, έχει απασφαλίσει και τα φαινόμενα αλαζονείας κυριαρχούν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τους υπουργού τους, μέχρι τον τελευταίο αντιπεριφερειάρχη και δημοτικό σύμβουλο.

Όμως το 41% δεν είναι η πλειοψηφία του κόσμου, αν μάλιστα προσμετρήσει κανείς και την αποχή, έχει εκλεγεί μόλις με το 25% των Ελλήνων πολιτών.

Επειδή τα ψέματα και τα μεγάλα λόγια τελείωσαν, επειδή έπεσαν οι μάσκες για τις έξυπνες πόλεις και τους θωρακισμένους νομούς, καλό είναι να βγούνε όλοι τους μαζί και να ζητήσουν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ από τους Θεσσαλούς πολίτες και όπου πρέπει να μην ξανακατέβουν στις εκλογές (όπως η παιδική χαρά του δήμου), γιατί ότι συνέβη στον Παλαμά και τα Μεγάλα Καλύβια, ίσως είναι μόνον η αρχή.

[fbcomments]