Σάββατο 26.10.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η δυναμική Γεωργία Τσίντζου μαζί με τον Κώστα Μαράβα

30.08.2023 /

 

Η Τσίντζου Γεωργία έλκει την καταγωγή της από το Πολυνέρι, ενώ διαμένει μόνιμα στην Μουριά του Δήμου Πύλης. Είναι παντρεμένη με τον Αδαμάντιο Μπλέτσα. Από το γάμο της έχει αποκτήσει 5 παιδιά.
Εργάζεται ως δημοτική υπάλληλος Φαρκαδόνας, στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας.
Άτομο με ανεπτυγμένο εθελοντικό χάρισμα μέσα από πλούσια ενεργό δράση σε φορείς και σε συλλόγους.
Η Τσίντζου Γεωργία σημειώνει…. «μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόσκληση που μου απηύθυνε ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μαράβας, για να συμμετέχω στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και τον ευχαριστώ από καρδιάς. Η πορεία του ιδίου και της δημοτικής του ομάδας, συνετέλεσαν να αποφασίσω άμεσα τη συμμετοχή μου στα κοινά. Καλώ τους συνδημότες μου να στηρίξουν την προσπάθεια μου, να εμπιστευτούν ένα άνθρωπο που έχει διάθεση για προσφορά και όραμα για την περιοχή μας. Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζονται νέοι άνθρωποι και ειδικά γυναίκες που επιδιώκουν να προσφέρουν για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο, μέσα από τις προτάσεις τους, που πρέπει να ακουστούν. Γιατί χρειάζονται αυτοδιοικητικοί που προτάσσουν “Πρώτα τον Άνθρωπο” και θα συμμερίζονται τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους»
Ο Κώστας Μαράβας αναφέρει… «η Τσίντζου Γεωργία είναι μια ευλογημένη πολύτεκνη μητέρα, μια εργαζόμενη γυναίκα και ένα άτομο με πολύ ανεπτυγμένες τις αρετές του εθελοντισμού και της προσφοράς μέσα του. Δυναμική, ασυμβίβαστη, απαιτητική, διεκδικητική, εξωστρεφής και με αστείρευτο απόθεμα θέλησης να αφήσει το στίγμα της. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή δύναμη».

 

 

[fbcomments]