Σάββατο 26.10.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Περίφανος: Κανένα επείγον περιστατικό μαστογραφίας δεν έμεινε χωρίς εξέταση

07.02.2020

«Προφανώς και είναι ένα θέμα η μεγάλη καθυστέρηση στα ραντεβού των μαστογραφιών, αλλά το συγκεκριμένο καθεστώς λειτουργίας του μαστογράφου που είναι 2 φορές την εβδομάδα υφίσταται δύο χρόνια τώρα», σύμφωνα με τον διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου κ. Σπύρο Περίφανο.

Ο ίδιος μιλώντας στις «Χαμηλές Πτήσεις» του «Ράδιο Ζυγός» παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό και τεχνικό προσωπικό, όλες οι επείγουσες καταστάσεις εξυπηρετούνται, όπως εξυπηρετούνται και οι εξετάσεις από το καρκίνο του μαστού. «Δεν υπάρχει περίπτωση που να ήρθε ως επείγουσα από γιατρό, αλλά και αν η ίδια η ασθενής ψηλάφισε κάτι στο στήθος της και μας το είπε, που να μην εξυπηρετήθηκε άμεσα» τόνισε ο κ. Περίφανος.

Ο ίδιος, που απουσιάζει αυτές τις ημέρες, τόνισε πως θα δει το θέμα πιο λεπτομερέστατα, ενώ είπε πως μαζί με το νέο διοικητή θα καταρτιστεί ένα νέο πλάνο για όλα αυτά τα ζητήματα. Κλείνοντας ζήτησε από τον κόσμο να πιέσει… ώστε να προσληφθούν γιατροί και προσωπικό για να λειτουργήσουν κανονικά τα υπάρχοντα τμήματα του νοσοκομείου.

[fbcomments]