Τρεις τραυματίες από βράχο που έπεσε στο Ναυάγειο στη Ζάκυνθο

Τρεις τραυματίες από βράχο που έπεσε στο Ναυάγειο στη Ζάκυνθο

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 11 το πρωί στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στην περίφημη για την ομορφιά της παραλία του Ναυαγίου, όταν αποκολλήθηκαν βράχια και έπεσαν στην ακτή.

Από την κατολίσθηση δημιουργήθηκε μεγάλο κύμα, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσουν ακόμη και βάρκες. Σύμφωνα με το Λιμενικό, τρεις βάρκες τούμπαραν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ τρεις τουρίστες έχουν τραυματιστεί ελαφρά και έχουν μεταφερθεί στο τοπικό νοσοκομείο.

Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι για 3 αγνοούμενους.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα αναχωρεί με Σούπερ Πούμα για τη Ζάκυνθο.

Άλλα δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν με οχήματα στην Κυλλήνη και από εκεί στο νησί προκειμένου να συμμετάσχουν μαζί με την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμενικό στις έρευνες για τυχόν αγνοούμενους από την κατολίσθηση.

Την πληροφορία για τους τρεις αγνοούμενους επιβεβαίωσε στο iefimerida.gr και ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Πλοίων λέγοντας ότι κατά την καταμέτρηση που έκαναν στα πλοιάρια (που μεταφέρουν τους τουρίστες στο χώρο του ναυαγίου) λείπουν τρία άτομα. Οπως είπε ελπίζουν να έχουν μπει σε κάποια άλλη βάρκα και να είναι καλά στην υγεία τους.

Φωτογραφίες: imerazante.gr, ermisnews.gr

Σχόλια

σχόλια