Την Κυριακή η συνέλευση του συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία»

Την Κυριακή η συνέλευση του συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία»

Την Κυριακή στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση του συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία» για τον καθορισμό των εξελίξεων και την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, αφού με σημερινή του συνέντευξη στον έντυπο «Ε.Π.» ο επικεφαλής Χρήστος Λάππας κάνει ξεκάθαρο πως δεν θα συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου.

Στην συνέλευση της Κυριακής καλούνται να συμμετέχουν όχι μόνο τα μέλη αλλά και οι ενεργοί πολίτες που έχουν ενδιαφέρον και συμπορεύονται με τις ιδέες του συνδυασμού.

Εξάλλου ο κ. Λάππας στην ίδια συνέντευξη στην ερώτηση αν «ο επόμενος θα πρέπει να είναι μέσα από την παράταξή σας; Αποκλείεται κάθε άλλο αξιόλογο στέλεχος που είναι στο χώρο της κεντροαριστεράς να είναι επικεφαλής»;

Απάντησε: «Δεν θέλω να το προσδιορίσω στο επίπεδο της αριστεράς ή κεντροαριστεράς ή της δεξιάς, για μένα αυτές οι έννοιες είναι έννοιες που έχουν μείνει στο παρελθόν και είναι περισσότερο αφορισμοί παρά πολιτικοί διαχωρισμοί. Αυτό πιστεύω είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι από τη δημοτική μας ομάδα ή την προηγουμένη. Αν είναι από εκεί ακόμη καλύτερα, αλλά μπορεί να είναι ένα άλλο στέλεχος, το οποίο όμως κατά την άποψή μου θα πρέπει να έχει εγκολπωθεί αυτή την προγραμματική μας ταυτότητα».

Σχόλια

σχόλια