Οι BIG NOSE ATTACK ζωντανά στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας»

Οι BIG NOSE ATTACK ζωντανά στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας»

ΠΕΜΠΤΗ 17 Δεκεμβρίου 2015

Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 6 Ευρώ με μπύρα

Το ντουέτο απο το Μπραχάμι επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από το Ευρωπαϊκό τουρ «Pizzophrenia 2015». Αφου φάγανε τις πίτσες τους και οργώσανε τα stages του εξωτερικού σας καλούνε στην πρώτη επίσημη live παρουσίαση του νέου τους δίσκου με τίτλο «69» στην πόλη μας.

Το «69» είναι ο τρίτος δίσκος της μπάντας και αντικειμενικά πολυ πιο κοντά στο λάιβ feeling τους! Ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2015 στο Top Floor Studio στην Αθήνα σε παραγωγή του Πάνου Τσεκούρα και mastering του Στέλιου Εφεντάκη.

Λιγα λόγια για το δίσκο:
Τέλη 60΄s.Μιά ερωτική σκηνή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.Σπασμένες χορδές -και καρδιές- στον εθιστικό νέο δίσκο των Big Nose Attack ,που σε κάνει να χαμογελάς όπως το πνεύμα του Χέντριξ στο άκουσμα του και σε δευτερόλεπτα βρίσκεσαι στα γόνατα ουρλιάζοντας για αγάπη όπως ο Howling Wolf. Ένας ύμνος στα διαβολεμένα πλάσματα που καλωσορίζεις και ταυτόχρονα απεχθάνεσαι,τις γυναίκες. Ζητάς κι άλλο, αγκομαχάς, λαχανιάζεις, σε ένα αγώνα δυνάμεων που πάντα βρίκεσαι χαμένος ή γυμνός. Ένα γκρουβάρισμα για την αχόρταγη φύση του ανθρώπου που δεν ακούει όταν του λεν οτι η φωτιά καίει αλλά θέλει να νιώσει το καψάλισμα στο πετσί του για να συνεχίσει δριμύτερος. Ένα μανιχαϊστικό παιχνίδι που σου ρουφάει με καύλα τα σωματικά υγρά καθώς σε κοιτά στα μάτια. Γερές δόσεις πάθους ,σε μια προσπάθεια εύρεσης της ισορροπίας μέσω της σύγκρουσης, που αντί για θάνατο οδηγούν σε μια μακάρια μαστούρα. Ξέρεις τι λένε, για το 69. Παίρνεις ο,τι δίνεις. Δεν ξέρω τι έδωσες αλλά αξίζεις ένα τέτοιο οργασμό!

Σχόλια

σχόλια