«Τρέχει» για δήλωσή που έκανε στον ΣΚΑΪ ο Σ. Παπαδόπουλος

«Τρέχει» για δήλωσή που έκανε στον ΣΚΑΪ ο Σ. Παπαδόπουλος

Τρέχει και δεν φτάνει για την δήλωση που έκανε στον ΣΚΑΙ περί συζήτησης που γινόταν στον ΣΥΡΙΖΑ για αποχώρηση από την ζώνη του ευρώ, ο Σάκης Παπαδόπουλος. Βέβαια δεν είπε κάτι που δεν είναι γνωστό, όμως η επαναφορά του θέματος έκανε αίσθηση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε δήλωση αργά το απόγευμα.

«Οι ακραίοι των προθύμων, ενοχοποιούν ακόμη και τις συζητήσεις που κάναμε, για την αντιμετώπιση των εκβιασμών των δανειστών.

Εμείς με γνωστό τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό μας, συνεχίζουμε να διεκδικούμε, την Ευρώπη που ονειρευτήκαμε», τονίζει ο Τρικαλινός βουλευτής.

Πάντως στην είδηση που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αναφέρεται:

«Στην παραδοχή ότι σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκε ενδελεχώς το ενδεχόμενο εξόδου από την Ευρωζώνη προχώρησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, στον απόηχο των αποκαλύψεων Ολάντ για τύπωμα δραχμών στη Ρωσία.

«Δεν προέκυψε από το μηδέν αυτή η πληροφορία, τα ζητήματα που αφορούσαν τη σχέση μας με τους δανειστές και την παρουσία μας στην ΕΕ… Όταν μας πίεζαν πολύ σκληρά είχε αναπτυχθεί φιλολογία στο έσχατο της σύγκρουσης αν θα έπρεπε να αναζητήσουμε και άλλες λύσεις» αναγνώρισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Όλες αυτές οι σκέψεις, οι προτάσεις, τα ενδεχόμενα κουβεντιάζονταν στο επίπεδο του ηγετικού μας επιτελείου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας της Κεντρικής μας Επιτροπής συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα σκληρά διλήμματα που ετίθεντο στην κυβέρνηση είναι γνωστά, όπως και το περιεχόμενο της επιστολής Γιούνκερ… Τελικά καταλήξαμε στην επιλογή παραμονής στην ευρωζώνη», συμπλήρωσε ο βουλευτής

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι ο κύριος Βαρουφάκης, ως υπουργός Οικονομικών, έθετε επίσημα στο τραπέζι το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη ζώνη του ευρώ».

Σχόλια

σχόλια