Μουσικές… ζωγραφιές στο Τρικαλινό πεντάγραμμο

Μουσικές… ζωγραφιές στο Τρικαλινό πεντάγραμμο

Σε κλίμα εορταστικό και ιδιαίτερα χαρούμενο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η πρώτη επίσημη παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς του Τρικαλινού Ηλία Παπαδημητρίου και του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Γκαβογιάννη, με τίτλο «Να ζωγραφίζω ουρανούς με κιμωλίες.»

Στις… ουράνιες αυτές μουσικές ζωγραφιές ταξίδεψαν και όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του δίσκου αφού κατά τη διάρκειά της έπαιζαν στα ηχεία οι ιδιαίτερες δημιουργίες των καλλιτεχνών.

Ανάμεσα στο κοινό παρευρέθη και ο κ. Ταμήλος, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε βέβαιος πως ο δίσκος αυτός αναμένεται να ζωγραφίσει ουρανούς πέραν των τρικαλινών!

cd-2

Οι δυο καλλιτέχνες ευχαρίστησαν θερμά τη συμμετοχή της Δήμητρας Καλλιάρα σε ένα από τα τραγούδια τους που απογείωσε φωνητικά, καθώς και την ταλαντούχα σχεδιάστρια του εξωφύλλου Γεωργία Κατσιούλη που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις «ουράνιες» ικανότητές της.

Κλείνοντας την παρουσίαση του πολλά υποσχόμενου δίσκου, οι δημιουργοί καλούν να ταξιδέψουν όλους τους Τρικαλινούς σε μια live μουσική βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων την Τετάρτη στις 14/12. Ώρα έναρξης 21:00.

cd-3

Σχόλια

σχόλια