Η… μαγεία του «Τυροκοφτερού» σκόρπισε στην Ασκληπιού

Η… μαγεία του «Τυροκοφτερού» σκόρπισε στην Ασκληπιού

Με παιδικές φωνές και μαγεία… παραμυθιού μέσα από το οποίο… ξεπήδησε «Ο ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΣ», της βραβευμένη από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, σήμερα το απόγευμα στην Ασκηπιού στο cafe TIFO BE TWINS.

Χαιρετισμό απεύθυνε η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρίνα Μπαλτά, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Δημοσιογράφος και Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας Σταύρος Πλουμιστός. Τέλος η οικονομολόγος και σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Κάλλη Παπαδογιάννη μίλησε για τη σημασία του παιδικού βιβλίου στη σωστή ψυχική ανάπτυξη των παιδιών.

Την παρουσίαση πλαισίωσαν δραστηριότητες από τη συγγραφέα και την εμψυχώτρια Βίκυ Ιακωβάκη, ενώ η ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε. θα διένεμε προϊόντα στους μικρούς φίλους του «Τυροκοφτερού»!

Ο Τυροκοφτερός είναι ένας σύγχρονος τρόπος να μάθεις την ιστορία, την χρησιμότητα του τυριού, συνταγές, συμβουλές και παιχνίδια.  Απολαυστικότατο όσο και μια φέτα τυρί με πανέξυπνους διαλόγους, μεγάλη φαντασία και ροή που δεν κομπιάζει πουθενά.

Ήρωας ολοζώντανος που μιλάει, αστειεύεται, ξεκαρδίζεται, αναρωτιέται και γεμίζει δράση κάθε σελίδα, από αυτή την αναγκαία που θα συνεπάρει κάθε μικρό αναγνώστη και θα τελειώσει το βιβλίο μέχρι να πεις κύμινο! Ευρηματικότατο, ευφυές και με πάρα πολύ χιούμορ. Απίστευτο ζωντάνεμα χαρακτήρων που δεν τους έχουμε συνηθίσει αν πρωταγωνιστούν σε παιδικά βιβλία.

Σχόλια

σχόλια