Χαμόγελα αισιοδοξίας στην τοπική Ν.Δ. λόγω Αυγενάκη

Χαμόγελα αισιοδοξίας στην τοπική Ν.Δ. λόγω Αυγενάκη

Επικίνδυνη και καταστροφική η οποία αποτελεί μια μαύρη κηλίδα στην πολιτική ιστορία του τόπου που έχει φέρει τους πολίτες σε απόγνωση, χαρακτήρισε την σημερινή κυβέρνηση ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης όπου συναντήθηκε χθες το μεσημέρι στην Καλαμπάκα με το προεδρείο, μέλη της ΝΟΔΕ, την ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Καλαμπάκας καθώς και με αυτοδιοικητικά στελέχη της ευρύτερης περιοχής.
Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις και στην κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας από την διακυβέρνηση της χώρας από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ., ενώ καταχειροκροτήθηκε όταν είπε ότι το Πάσχα θα έχουμε δεύτερη Ανάσταση.

Τον κ. Αυγενάκη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, ο οποίος αφού έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τον Δήμο, δεύτερο σε έκταση της χώρας και τα ζητήματα που τον ταλανίζουν υπογράμμισε την ανάγκη η πολιτεία να διευκολύνει το έργο των ΟΤΑ και του ιδιωτικού τομέα γιατί έτσι θα βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και όχι με συνεχή φορολογικά βάρη που εξοντώνουν την αγορά και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι σύντομα η Ν.Δ. θα είναι κυβέρνηση. Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε για την υποδοχή και την φιλοξενία λέγοντας ότι η ΝΔ και ο πρόεδρος της θέλουν πραγματικά να αλλάξουν την πορεία της χώρας και να επικοινωνήσουν ειλικρινά με τους πολίτες επισημαίνοντας ότι είναι θέμα χρόνου το κόμμα να επανέλθει στην διακυβέρνηση της χώρας.

Πριν την Καλαμπάκα ο γραμματέας της ΝΔ είχε επισκεφτεί τα Φάρσαλα καθώς και τους Σοφάδες της Καρδίτσας σ’ ένα οδοιπορικό της ΝΔ στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας με τους Αγρότες και Κτηνοτρόφους» , όπου η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων της ΝΔ προγραμμάτισε ανοικτή συζήτηση για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα με την παρουσία στελεχών του Κόμματος .

Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι Απόστολος Βεσυρόπουλος -Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής– Βουλευτής Ημαθίας, Δημήτρης Μελάς πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων -Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος, Κώστας Μπαγινέτας Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Χρήστος Γιαννακάκης Σύμβουλος Γραμματέα ΠΕ για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών Συνεταιρισμών.
Ο κ. Αυγενάκης με τα στελέχη της ΝΟΔΕ, τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, τον βουλευτή και π. υπουργό Κώστα Σκρέκα , τον π. βουλευτή και Νομάρχης Ηλία Βλαχογιάννη , τους πολιτευτές Θανάση Λιούτα και Δέσποινα Λασπά επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη.

Σχόλια

σχόλια