Με τεράστια επιτυχία η εκδήλωση Ακαδημία Χορού στο Μύλο των Ξωτικών

Με τεράστια επιτυχία η εκδήλωση Ακαδημία Χορού στο Μύλο των Ξωτικών

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ακαδημίας Χορού στον Μύλο των Ξωτικών.

Στο γεμάτο από κόσμο χώρο εκδηλώσεων του Μύλου, η Ακαδημία Χορού έκανε την δυναμική της παρουσία με 24 μοναδικές χορογραφίες από 200 και πλέον χορευτές όλων των ηλικιών (τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων). Το Χριστουγεννιάτικο μουσικοχορευτικό σόου της Ακαδημίας περιελάμβανε τραγούδια σε ρυθμούς latin, hiphop, oriental, zumba, break dance, dancehall, σύνχρονου κ.α. αλλά και χορογραφίες-έκπληξη από τους καθηγητές μας. Την παρουσίαση απογείωσε η επίδειξη των αγωνιστικών ομάδων BreakDance, HipHop, Latin και Oriental.

Την εκδήλωση έκλεισε μια απ’τις καλύτερες γυναικείες ομάδες salsa τις «las flores de lotto» από Θεσσαλονίκη! Με πολλές διακρίσεις σε αγώνες! Η χαρά ήταν διπλή καθώς συμμετείχε και η καθηγήτρια latin της σχολής μας Γιούλια Πεταράκη. Η Ειρήνη, η Ιφιγένεια, η Χριστίνα, η Μένια και η Γιούλια μας ταξίδεψαν και μας έβαλαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων με το δικό τους μοναδικό τρόπο ξεσηκώνοντας το πολυάριθμο κοινό!

Ο παρουσιαστής της βραδιάς Στέφανος Μιλάτος εντυπωσίασε και κόσμησε με την παρουσία του την άκρως επιτυχημένη αυτή εκδήλωση.

Τις χορογραφίες επιμελήθηκαν οι υπεύθυνοι διδασκαλίας της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων :

Αδαμοπούλου Κλεοπάτρα (Υπεύθυνη Salsa, Bachata, Kizomba) – Διαμαντή Μαριάννα (Υπεύθυνη παραδοσιακού αιγυπτιακού bellydance) – Καρατράντου Nάντια (Υπεύθυνη Χορός και Υγεία) – Καφφές Κοσμάς ( Εκπαιδευτής Parkour και Freerunning) – Μπέττα Μάγδα (Υπεύθυνη hip-hop) – Μπλάνα Στέλλα (Υπεύθυνη Zumba & Zumba kids) – Μπρίση Βάλια (Υπεύθυνη Δημιουργικού – Μουσικοκινητικής αγωγής) – Σαμαρά Μάγδα (Καθηγήτρια Οriental, Hip-hop, Latin, Σύγχρονου, Dancehall, Μodern-Jazz) – Tafa Dorian (Yπεύθυνος Break dance & hip-hop) – Τσουλάκας Γιάννης (Yπεύθυνος Ελ-umba & Zumba)

Πεταράκη Γιούλια, Καλλιτεχνική υπεύθυνος Ακαδημίας, (Υπεύθυνη Latin, Latin       αγωνιστικών και Tango Argentino).

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στα παιδιά, γονείς και γενικά σε όλους τους φίλους της Ακαδημίας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με χαρά υγεία και πολύ χορό.

Σχόλια

σχόλια