Βοηθός του Άη Βασίλη ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ Βίτσας

Βοηθός του Άη Βασίλη ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ Βίτσας

Αιφνιδίασε τους πάντες με την απλότητά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Βίτσας επισκεπτόμενος τον Μύλο των Ξωτικών. Όταν τον κάλεσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου να επισκεφθούν τον χώρο, δέχτηκε αμέσως, ξέροντας και τι ακριβώς θα δει. Όμως, όταν αντίκρισε μέσα στον μύλο,
– τον υδροστρόβιλο, που μετά από 60 ολόκληρα χρόνια τέθηκε σε λειτουργία,
– την ντιζελομηχανή, που σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά έτοιμη για το νέο βιομηχανικό μουσείο,
– τη δουλειά που έχει γίνει με τα προϊόντα της τρικαλινής αγοράς,
ήταν ακόμη πιο ενθουσιασμένος και… εξέπληξε.
Και μάλιστα, δεν δίστασε να παραλάβει και… τιμητικό δίπλωμα επίσημου βοηθού του Αη Βασίλη, να γευτεί λιχουδιές από τον φούρνο του Συλλόγου Αρτοποιών, να φωτογραφηθεί με τη νεράιδα Σταρένια, να επισκεφθεί τη «Γωνιά τρικαλινής Γεύσης», το «Ουζερί του Βασίλη» και το παραδοσιακό παντοπωλείο, και να απολαύσει γάλα από την αγελαδίτσα «Ολυμπία»!
Μια επίσκεψη εκτός προγράμματος και ειωθότων, με τον υπουργό κ. Βίτσα να ξεναγείται από τον Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου στις δράσεις του μεγαλύτερου θεματικού πάρκου της Ελλάδας, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα.
Η ολιγόλεπτη αυτή επίσκεψη – ξενάγηση του κ. Βίτσα επιστέγασε την παρουσία του στον Δήμο Τρικκαίων, που υλοποιεί τη μεγαλύτερη γιορτή χαράς και χαμόγελου σε όλη την Ελλάδα!

Από το γραφείο Τύπου

Σχόλια

σχόλια