Αύριο ο στερνός αποχαιρετισμός στον Βασίλη Μπουλούτσο

Αύριο ο στερνός αποχαιρετισμός στον Βασίλη Μπουλούτσο

Αύριο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων θα γίνει η κηδεία του 48χρονου Βασίλη Μπουλούτσου, ενός ανθρώπου ιδιαίτερα αγαπητού στην κοινωνία των Τρικάλων.

Ο άτυχος Βασίλης καταπλακώθηκε σήμερα το πρωί από φορτωτή σε εκκοκκιστήριο Σοφάδων όπου είχε πάει για παράδοση φορτίου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με την αστυνομία:«Σήμερα το πρωί σε εκκοκκιστήριο βάμβακος στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας, 48χρονος ημεδαπός, κατά τη διάρκεια φορτοεκφόρτωσης βαμβακόσπορου στο Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητό του μέσα σε αποθηκευτικό χώρο, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από φορτωτή, χειριστής του οποίου ήταν 38χρονος ημεδαπός. Προανάκριση για τα αίτια τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων».

O 48χρονος, βρισκόταν Από τα πλέον δραστήρια και αγαπητά μέλη της Τρικαλινής κοινωνίας, συνεργάτης του πρώην βουλευτή Χρήστου Μαγκούφη, μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και την τελευταία διετία του ΚΙΔΗΣΟ, του Γιώργου Παπανδρέου. Ήταν πατέρας δυο κοριτσιών, 19 και 17 ετών.

Σχόλια

σχόλια