Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον Χρήστο Μιχαλάκη

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον Χρήστο Μιχαλάκη

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων καθώς σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Τσίγκα.

Συνοδευόμενοι από τον Δ/ντή του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Σ.Μ.Υ Ταγματάρχη Πυροβολικού κ. Νικόλαο Γίτσα και τον Υπεύθυνο του Τάγματος  Αν/γο κ. Ευάγγελο Καπέτα, οι χορωδοί και τα μέλη της ορχήστρας της Σχολής ευχήθηκαν μελωδικά καλές γιορτές . Ο Αντιπεριφερειάρχης  με τη σειρά του ευχαρίστησε τους σπουδαστές, τις σπουδάστριες  και  τους συνοδούς τους για την άριστη συνεργασία της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων  και ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε αυτούς και τις οικογένειές τους.

Οι παιδικές φωνές των μαθητών και των μαθητριών της Στ τάξης του 35ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων αντήχησαν στο γραφείο του κ. Χρήστου Μιχαλάκη  που  τραγούδησαν τις ευχές τους συνοδευόμενα από τη  μουσικό κα. Γιολάντα Ζάχου και τους δασκάλους τους κ. Γιώργο Πατούκα και κα. Νίνα Λουμιώτη. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα παιδιά για τη μελωδική επίσκεψή τους  και ευχήθηκε καλές γιορτές και  καλή ξεκούραση στους μαθητές  και στους δασκάλους τους.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, με πολυπληθή χορωδία μαθητών και μαθητριών όλων των ηλικιών, έψαλλε τα κάλαντα στους κ.κ. Μιχαλάκη και Τσίγκα  με την υπεύθυνη μουσικό τους κα. Γεωργία Κοντοκώστα. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Δ/ντή του Σχολείου κ. Δημήτρη Λαρίση για την πρωτοβουλία της επίσκεψης  που του πρόσφερε ιδιαίτερη χαρά  καθώς, όπως ανέφερε, και ο ίδιος υπήρξε μαθητής του 2ου Δημοτικού. Τέλος  ευχήθηκε στα παιδιά και τους συνοδούς δασκάλους τους, κ.κ. Λεωνίδα Σδράκα, Τριαντάφυλλο Τέλλιο, Γεώργιο Κυριακούλη και την κα. Στεργιανή Αβέλλα, καλά  Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία.

Σχόλια

σχόλια