30% ακυρώσεις από την ανικανότητα των μετεωρολόγων

30% ακυρώσεις από την ανικανότητα των μετεωρολόγων

Σε απόγνωση και μέσα στα νεύρα (με το δίκιο τους) είναι όσοι εμπλέκονται με τον τουρισμό στο νομό Τρικάλων με την τρομολαγνεία και την αστοχία για άλλη μια φορά των μετεωρολόγων και στη συνέχεια των ΜΜΕ με το υποτιθέμενο κύμα κακοκαιρίας που ακούει στο όνομα «Αριάδνη».

Η ακύρωση των κρατήσεων σε δωμάτια τόσο στον ορεινό όγκο, όσο και στην Καλαμπάκα υπολογίζεται πως θα φτάσει το 30% και μάλιστα σε ένα τριήμερο που υπολόγιζαν πολλά.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι Ελληνες μετεωρολόγοι πολύ έξω της πραγματικότητας, σε σημείο μάλιστα που ξεπέρασαν και τους δημοσκόπους…, δεν κατάφεραν να προβλέψουν τον καιρό, με αποτέλεσμα να επιφέρουν μεγάλο πλήγμα στους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό.  Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται και τη νομική οδό, ώστε να σταματήσει πλέον αυτή η κινδυνολογία για λίγη παραπάνω τηλεθέαση και επισκεψιμότητα στα σάιτ.

Ο Σύλλογος Ορεινού Ογκου «Ξένιος Ζευς» με ανακοίνωσή του τονίζει… το αυτονόητο: «Σαν σύλλογος εφιστούμε την προσοχή σε δημοσιογράφους, site, «μετεωρολόγους», για τον τρόπο που μεταδίδουν τις πληροφορίες για την επερχόμενη κακοκαιρία.
Οι υπερβολές έχουν ως συνέπεια την τρομοκράτηση των επισκεπτών με αποτέλεσμα την ακύρωση πολλών κρατήσεων, πράγμα απαράδεκτο.
Η περιφέρεια και ο δήμος είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και έχουν αποδείξει ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενα.
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!! ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!!»

Σχόλια

σχόλια