«Η φάρσα του Αι Βασίλη» στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων

«Η φάρσα του Αι Βασίλη» στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων

H Ομάδα Φωνητικής Έκφρασης και τα

Μουσικά Σύνολα του Παν/μίου Θεσσαλίας

στα Τρίκαλα με τη «Η φάρσα του Αι Βασίλη»

Συνδιοργανώνεται

από το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων παρουσιάζεται η μουσική παράσταση-μιούζικαλ «Η φάρσα του Αι Βασίλη» με την Ομάδα Φωνητικής Έκφρασης και τα Μουσικά Σύνολα του Παν/μίου Θεσσαλίας.

Η παράσταση συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Σύνθεση μουσικής –τραγουδιών: Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Φωνητική Διδασκαλία- Επιμέλεια: Μαρία Θωίδου, μέλος Ε.Δ.Ι.Π του Π.Θ

Κείμενα-τραγούδια: Μαρία Αναστασίου

Είσοδος για παιδιά 5 ευρώ. ένας ενήλικας συνοδός δωρεάν. ΑΜΕΑ και Φοιτητές δωρεάν.

Τα Μουσικά Σύνολα του Π.Θ παρουσιάζουν το παραμύθι «Η φάρσα του Αι Βασίλη» υπό μορφή θεατρικού μιούζικαλ. Πρόκειται για ένα πολύ πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο project, με ενορχήστρωση και ζωντανές μουσικές ερμηνείες στο πλαίσιο εξέλιξης μιας κωμικής χριστουγεννιάτικης ιστορίας.  Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Π.Θ για τα μέλη της Παν/κής Κοινότητας. Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο και η Ε.Α.Δ.Π του Π.Θ προχώρησαν στην έκδοση cd του προαναφερθέντος παραμυθιού το οποίο περιλαμβάνει αφήγηση και τραγούδια που βασίζονται σε παραδοσιακά κάλαντα της Ικαρίας, της Κρήτης και άλλων περιοχών της Ελλάδας και διατίθεται προς πώληση στις Παν/κές Εκδόσεις αλλά και σε βιβλιοπωλεία του Βόλου και της Αθήνας.

Σχόλια

σχόλια