Εορταστικές μελωδίες και κάλαντα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων

Εορταστικές μελωδίες και κάλαντα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων

Η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων με υπεύθυνη την κ. Μαίρη Μητσοπούλου φέρνει το μήνυμα των Χριστουγέννων με το δικό της ιδιαίτερο μελωδικό τρόπο στα εορταστικά Τρίκαλα, σε συνεργασία με την ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου θα παιανίσει τα κάλαντα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων 11.30 π.μ., στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ένα εορταστικό μελωδικό πέρασμα στο κέντρο της πόλης, στις 12.15μ.μ. στο Δημαρχείο Τρικάλων και στις 12.45 θα καταλήξει στην Iερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Ευχές και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα

από τη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων

Τις δικές της ευχές και τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα θα τραγουδήσει η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων. Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 οι τρικαλινοί χορωδοί υπό της Δ/νης της μάεστρου κ. Ελένης Ζιάκα θα καλαντίσουν στις 10.30 στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στη συνέχεια θα περάσουν από το εμπορικό κέντρο των Τρικάλων, στις 11.30 π.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Τρικάλων και στις 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλων.

Σχόλια

σχόλια