Την Δευτέρα οι Αγιασμοί των Σχολείων

Την Δευτέρα οι Αγιασμοί των Σχολείων

Στο 27ο Δημοτικό

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σας προσκαλούμε στην τελετή αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί υπό του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης κ.κ. Χρυσοστόμου, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 8:30 π.μ.

Ο Διευθυντής Ψαρράς  Σεραφείμ Ο Σύλλογος Διδασκόντων

4ο   ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Από το 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων – «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

ανακοινώνεται ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  θα τελεστεί τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8:00 π.μ. Καλούνται οι μαθητές/ριες με τη σχολική τους τσάντα και οι  κηδεμόνες  αυτών να παρευρεθούν στην τελετή. Μετά  τον αγιασμό θα  πραγματοποιηθεί  η διανομή  των βιβλίων.

Η Διευθύντρια Μαριάννα Αποστόλου,

8ο  ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟΥ

O Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 8ου Γ.Ε.Λ. Τρικάλων καλούν τους μαθητές και τους γονείς τους στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018 που θα γίνει στον αύλειο χώρο του σχολείου, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 08.30 π.μ.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΛΤΙΝΟΥ

Γονείς και μαθητές καλούνται να παραστούν στον Αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2017-2018 που θα τελεστεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09.30 π.μ. στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Βαλτινού. Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Βαλτινού Κοσβύρας Νικόλαος. Η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Βαλτινού Αγγέλου Δήμητρα

Σχόλια

σχόλια