Τον απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο – «Θα σε σκοτώσω ή...

Τον απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο – «Θα σε σκοτώσω ή θα σκοτωθώ», λόγω «απιστίας» του συζύγου

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της Αστυνομίας! Και μάλιστα έχει φθάσει… μέχρι και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Ένας αξιωματικός της Αστυνομίας, από τους πιο δραστήριους και με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, βρήκε τον μπελά του και μάλιστα μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο από την ίδια του την γυναίκα!

Η γυναίκα είχε –όπως υποστήριζε- υποψίες, ότι ο Πατρινός αξιωματικός σύζυγός της διατηρεί ερωτική επαφή με την σύζυγο στενού του συνεργάτη! Αλλά δεν περιορίστηκε μόνο στην «γκρίνια» εντός των τεσσάρων τοίχων του σπιτιού τους! Αποφάσισε να «δράσει» εντός υπηρεσίας! Και μάλιστα με το όπλο… του άνδρα της! Το οποίο κατάφερε και άρπαξε και με αυτό τον απείλησε μέσα στο γραφείο!

«Ξέρω ότι π@δάς την γυναίκα αυτουνού» του είπε και πρότεινε το όπλο! «Θα σε σκοτώσω ή θα αυτοκτονήσω» έλεγε και φώναζε μέσα στο γραφείο! Ευτυχώς παρενέβησαν άλλοι συνάδελφοι του αξιωματικού και τα χειρότερα απεφεύχθησαν. Κατάφεραν και πήραν το όπλο από την μαινόμενη και όπως έδειχνε αποφασισμένη για όλα σύζυγο.

Η γυναίκα ήταν σοκαρισμένη από το περιστατικό ενώ ο Πατρινός αξιωματικός και σύζυγος τα ‘χασε στην κυριολεξία. Και φυσικά έπαθε την πλάκα του από το γεγονός πως όλα… ήταν στο μυαλό της γυναίκας του, αφού και οι στενοί του φίλοι γνωρίζουν πως… δεν τρέχει το παραμικρό με την σύζυγο του συναδέλφου του.

Ωστόσο και ο συνεργάτης του και συνάδελφός του αναστατώθηκε και μάλιστα δικαιολογημένα! Δεν είναι και λίγο να είσαι παρών σε τέτοιο σκηνικό και να βλέπεις την γυναίκα του φίλου σου να κρατά όπλο και να ισχυρίζεται πως ο συνεργάτης σου διατηρεί ερωτική σχέση με την γυναίκα σου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πατρινός αξιωματικός μέχρι και «πανικό» υπέστη και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Όσο για την γυναίκα του, το επεισόδιο που προκάλεσε… έφθασε μέχρι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Ευτυχώς πάντως δεν υπήρξε έκταση, ενώ δεν έγινε και κάτι χειρότερο.

(πηγή: tempo24)

Σχόλια

σχόλια