Πουλάνε ελπίδα με χιλιάδες προσλήψεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Πουλάνε ελπίδα με χιλιάδες προσλήψεις στον ΣΥΡΙΖΑ

«Με 21.415 εποχικούς και 20.868 μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθούν υπουργεία, δήμοι, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, μουσεία, νοσοκομεία, σχολεία, ΔΕΚΟ και ΝΠΙΔ μέσα στο 2017», σύμφωνα με ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου, την ώρα που οι δανειστές κάνουν λόγω για τον αυτόματο κόφτη από την Ανοιξη.

Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος το προχωρά ακόμη ένα βήμα με άλλη ανάρτησή του όπου επισημαίνει πως ψηφίστηκε διάταξη με την οποία οι προσλήψεις στο δημόσιο θα γίνονται άμεσα (3 μήνες): «Προθεσμία τριών μηνών από την έκδοση απόφασης κατανομής για την ολοκλήρωση διορισμού, θέτει διάταξη που περιλαμβάνεται στο νόμο για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών. Η διάταξη προβλέπει ότι η περίπτωση μη τήρησης της προθεσμίας από τα αρμόδια όργανα, συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα».

Πλέον γίνονται ξεκάθαρα τουλάχιστον δύο πράγματα, πρώτον πως η κυβέρνηση ετοιμάζεται για εκλογές πιθανόν το φθινόπωρο και δεύτερον πως ο ιδιωτικός τομέας είναι γι’ αυτήν… αντίπαλος, αδιαφορώντας αν καταρρεύσει.

Το τραγικότερο όμως όλων, είναι πως η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά», δεν διαφέρει σε τίποτα από τις παλιοκομματικές κυβερνήσεις που πουλούσαν ελπίδα μέσω των διορισμών.

Ωρα είναι τώρα να δούμε και ξεχωριστά βουλευτικά γραφεία… με την εκλογική πελατεία στους προθαλάμους…

Σχόλια

σχόλια