Συλλήψεις νεαρών στα Τρίκαλα για ναρκωτικά

Συλλήψεις νεαρών στα Τρίκαλα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (13-09-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 19χρονος, μία 18χρονη και μία 15χρονη, διότι οι δύο ημεδαπές κατείχαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία, όπως διαπιστώθηκε, είχαν προμηθευτεί από τον 19χρονο, αντί του χρηματικού ποσού των πέντε ευρώ. Η προαναφερόμενη ναρκωτική ουσία καθώς και το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου, κατασχέθηκαν. Επιπλέον, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14-09-2017) στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων ο πατέρας της ανήλικης, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Συνελήφθη, χθες (13-09-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 15χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης:Συνελήφθησαν, χθες (13-09-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, επτά ημεδαποί, ηλικίας από 28 έως 40 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης, καθώς και μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σχόλια

σχόλια