Τρίκαλα: Στο μαντρί που δούλευαν έκρυβαν τρία κιλά χασίς

Τρίκαλα: Στο μαντρί που δούλευαν έκρυβαν τρία κιλά χασίς

Τρεις Αλβανοί που εργάζονταν ως βοσκοί σε ένα ποιμνιοστάσιο στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, έκανε «βαποράκια» για να διακινήσουν μεγάλη ποσότητα χασίς στην πόλη ένας ομοεθνής τους, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά!

Ωστόσο, τα σχέδιά τους έφτασαν στα αυτιά των ανδρών της Ασφάλειας Καρδίτσας, οι οποίοι ενημέρωσαν για τις πληροφορίες που είχαν τους συναδέλφους τους των Τρικάλων και δανείστηκαν τον… σκύλο ανιχνευτή τους για να κάνουν έρευνα στο μαντρί, στο οποίο διέμεναν κιόλας οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 26, 19 και 22 χρόνων!

Στην αυλή του ποιμνιοστασίου και σε ένα παρακείμενο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, ο εκπαιδευμένος σκύλος ξετρύπωσε τρεις νάιλον συσκευασίες και τρία πλαστικά δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 321,8 γραμμαρίων, κλώνους και «φούντες» βάρους 239 γραμμαρίων και έναν κορμό δενδρυλλίου. Όλα κατασχέθηκαν και οι τρεις Αλβανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο προμηθευτής τους αναζητείται.

eretikos.gr

Σχόλια

σχόλια