Στην Καλαμπάκα αύριο η Υπουργός Πολιτισμού

Στην Καλαμπάκα αύριο η Υπουργός Πολιτισμού

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου (Κ) με την Γενική Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Μαρία Ανδρεαδάκη- Βλαζάκη (Α) μιλούν στη συνέντευξη Τύπου στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, στο Αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα ανακοινωθούν ο προγραμματισμός, οι δράσεις και οι δραστηριότητες του ΥΠΠΟΑ που έχει επεξεργαστεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού από την ανάληψη των καθηκόντων της. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Στην περιοχή μας θα βρίσκεται αυτή την Πέμπτη 10/8 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Κονιόρδου η οποία θα επισκεφθεί το Μουσείο του Σπηλαίου Θεόπετρας, θα περιηγηθεί στα Μετέωρα όπου και θα επισκεφθεί την Ι.Μ Αγίου Στεφάνου ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ.Σινάνη.
Τέλος, η υπουργός θα λάβει μέρος στην ανοιχτή διαβούλευση που διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις 7μμ, με θέμα το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος και συγκεκριμένα τη «θέσπιση χρήσεων και δραστηριοτήτων εντός του ιερού χώρου των Μετεώρων».
Το Γραφείο Τύπου

Σχόλια

σχόλια