Ενας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στο ύψος της ΤΥΡΑΣ –...

Ενας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στο ύψος της ΤΥΡΑΣ – foto

Ενας νεκρός και τέσσερις σοβαρά τραυματίες μεταξύ των οποίων και δυο ανήλικα παιδιά, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 8 σήμερα το πρωί, στο ύψος της ΤΥΡΑΣ στην παλιά Εθνική Οδό που οδηγεί στην Πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων στον τόπο του συμβάντος, οι οποίες δεν είναι ασφαλείς,  ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου με κατεύθυνση προς την Πηγή, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε επιχειρηματίας της περιοχής ηλικίας περίπου 40 χρόνων, ο οποίος πήγαινε την αδερφή του και τα ανίψια του που είναι μαθητές Δημοτικού στο σταθμό, ώστε να αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη. Αμέσως μετά το τροχαίο και τα δύο αυτοκίνητα φαίνεται να έχουν φορά προς τα Τρίκαλα, οπότε τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης, αναμένεται να γίνουν γνωστά με ανακοίνωση της Αστυνομίας. Να σημειώσουμε πως το σημείο είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα λόγω της στροφής.

Το τροχαίο αντιλήφθηκε πρώτο όχημα της Π.Υ. Τρικάλων που βρισκόταν σε υπηρεσία και αμέσως ακολούθησε ένα πανικός, με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να πηγαινοέρχονται λόγω του μεγάλου αριθμού των τραυματιών.

Ο επιχειρηματίας ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου που είναι τραυματίας και μεταφέρεται στη Λάρισα λόγω της σοβαρότητας του, βρέθηκε αρκετά μέτρα έξω από αυτό, από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

X.K.

Σχόλια

σχόλια