Στην κυκλοφορία η Τρικάλων – Καρδίτσης – Παγοδρόμιο ο νομός

Στην κυκλοφορία η Τρικάλων – Καρδίτσης – Παγοδρόμιο ο νομός

Δόθηκε πριν λίγη ώρα στην κυκλοφορία η Εθνική Οδός Τρικάλων – Καρδίτσης που είχε κλείσει από τις 8 το πρωί μετά από καραμπόλα τριών αυτοκινήτων πάνω στη γέφυρα, λόγω παγετού.

Τα δυο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αγροτικό λόγω χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, ενώ από την σύγκρουση ένα κυνηγετικό σκυλί που ήταν πάνω στην καρότσα του αγροτικού, μια και ο οδηγός του επέστρεφε από κυνήγι έπεσε στο ποτάμι με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση απεγκλωβισμού του από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία μετά από προσπάθειες στέφθηκε με επιτυχία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης που ήταν παρόν σε όλη την επιχείρηση διάνοιξης του δρόμου, εφιστά την προσοχή σε όλους τους οδηγούς του νομού, αφού λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών υπάρχει πάγος σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου. Ηδη οι «αλατιέρες» της περιφέρειας ρίχνουν αλάτι, έτσι ώστε να γίνεται πιο ασφαλής η μετακίνηση των πολιτών, αλλά είναι αδύνατο αυτό να πέσει σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο, γι’ αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και χαμηλές ταχύτητες.

Σχόλια

σχόλια