Τα ονομαστήρια του Τρικαλινού Αρχιδιακόνου στο Κιλκίς

Τα ονομαστήρια του Τρικαλινού Αρχιδιακόνου στο Κιλκίς

Με Αρχιερατική Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά και του Αποστόλου  Βαρθολομαίου, του οποίου το όνομα φέρει, εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Αρχιδιάκονος του αγίου Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ο π. Βαρθολομαίος Τασιούλης.

Ο Τρικαλινός Αρχιδιάκονος (γέννημα της Φαρκαδόνας) χειροτονήθηκε στο Κιλκίς το Δεκέμβρη του 2014 από τον Σεβασμιώτατο Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο οποίος και τον περιβάλλει με περισσή, πατρική, αγάπη. Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής χοροστάτησε στον Εσπερινό και ακολούθως τέλεσε ο ίδιος την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, παρουσία εκατοντάδων πιστών οι οποίοι κατέκλυσαν τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκισίου.

Εκεί βρέθηκε και συμμετείχε της Θείας Λειτουργίας και ο πνευματικός πατέρας του Αρχιδιακόνου Βαρθολομαίου Τασιούλη, ο Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Δεληχρήστος εκ Λαρίσης, καθώς και πλειάδα ιερέων. Με το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας, ξημερώματα Σαββάτου, ο π. Βαρθολομαίος δέχθηκε τις ευχές των πιστών και τους παρέθεσε την παραδοσιακή φιλοξενία.

Πηγή trikalavoice

Σχόλια

σχόλια