Με επεισόδια και διαμαρτυρίες η άφιξη Μιχαλολιάκου στα Τρίκαλα

Με επεισόδια και διαμαρτυρίες η άφιξη Μιχαλολιάκου στα Τρίκαλα

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο κέντρο των Τρικάλων με αφορμή την άφιξη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου.
Πορεία πραγματοποιήθηκε από κόμματα και πολλούς φορείς της πόλης με την αντιφασιστική συγκέντρωση να ξεκινά από την πλατεία Ρήγα Φεραίου και στη συνέχεια η πορεία συνεχίστηκε προς το ξενοδοχείο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής .
Παρά την βροχή , η πορεία κοντά στον χώρο της εκδήλωσης όμως οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν να πλησιάσουν.

Το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση θυμίζει φρούριο και αφού οι διαμαρτυρόμενοι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν, διαμαρτυρόμενοι προχώρησαν προς το κέντρο της πόλης, έσπασαν ΑΤΜ και προκάλεσαν ζημιά στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Σοβαρά επεισόδια όμως έγιναν στον πεζόδρομο της Ασκληπιού κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη γωνία Ασκληπιού και Καποδιστρίου. Στην πόλη επιχειρούν συνολικά 11 διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ στον κεντρικό πεζόδρομο έπεσαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.
Το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Τρικάλων κρέμασε πανό στο Φρούριο της πόλης με την λέξη «ανεπιθύμητος» θέλοντας να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την έλευση στην πόλη μας του του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου.

φωτο trikalavoice

Σχόλια

σχόλια