Δωρεάν συναυλία του Μπρέγκοβιτς στην Λάρισα για το… παζάρι

Δωρεάν συναυλία του Μπρέγκοβιτς στην Λάρισα για το… παζάρι

Μεγάλη συναυλία με τον δημοφιλή συνθέτη, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα κατα τη διάρκεια της έναρξης ετήσιου Παζαριού που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων. Η συναυλία θα δοθεί στο χώρο απέναντι από την Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας και θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τα «προεόρτια» για τη μεγάλη συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς, θα ξεκινήσουν στις 11.30 το πρωί της Κυριακής, όταν τα μέλη της μπάντας των χάλκινων οργάνων του Μάρκο Μάρκοβιτς, θα συναντηθούν στην Κεντρκή Πλατεία με εκατοντάδες χορευτές, μέλη χορευτικών συλλόγων της Λάρισας.

Όλοι μαζί και υπό τους ήχους της ψηφισμένης μπάντας θα περιδιαβούν στο κέντρο της πόλης για να καταλήξουν το μεσημέρι στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς, θα δώσει στη Λάρισα μια συναυλία που θα ταξιδέψει το κοινό στις αξεπέραστες κινηματογραφικές του μουσικές. Από τη «Βασίλισσα Μαργκό» μέχρι τις τρεις αξέχαστες συνεργασίες του με τον σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα, «Ο Καιρός των Τσιγγάνων», «Arizona Dream» και «Underground».

Σχόλια

σχόλια