9χρονος βγήκε για τα κάλαντα και τον δάγκωσε σκύλος

9χρονος βγήκε για τα κάλαντα και τον δάγκωσε σκύλος

To μικρό αγόρι πήγαινε να συναντήσει τους φίλους του, για να ψάλλουν, μαζί, σε σπίτια του χωριού, τα κάλαντα, όταν, εντελώς απρόκλητα, δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο, που το άρπαξε από το πόδι, τραυματίζοντάς το στο πίσω μέρος του μηρού

Μπορεί τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα να είναι η αγαπημένη δραστηριότητα των εορτών για τα μικρά παιδιά, ωστόσο χρειάζεται πάντα προσοχή για να κυλήσουν όλα ομαλά και ευχάριστα, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Δυστυχώς, η είδηση που έρχεται από την Κοζάνη δεν είναι ευχάριστη.

Μια δυσάρεστη εμπειρία βίωσε, σήμερα Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, ένας 9χρονος, στην Ποντοκώμη Κοζάνης. To μικρό αγόρι πήγαινε να συναντήσει τους φίλους του, για να ψάλλουν, μαζί, σε σπίτια του χωριού, τα κάλαντα, όταν, εντελώς απρόκλητα, δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο, που το άρπαξε από το πόδι, τραυματίζοντάς το στο πίσω μέρος του μηρού.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο kozan.gr το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης, εκεί όπου οι γιατροί φρόντισαν το τραύμα του και ευτυχώς, παρά το φόβο και την αγωνία που βίωσε ο μικρός, αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Σχόλια

σχόλια