Πόση αναλγησία μπορεί να υπάρξει ακόμη;

Πόση αναλγησία μπορεί να υπάρξει ακόμη;

Του Χρήστου Κοντού

Τελικά ούτε με αριστερά ούτε με δεξιά μπορεί να σταματήσει η αναλγησία του Ελληνικού κράτους, είτε αυτό λέγεται κεντρική, είτε τοπική εξουσία. Τα φαινόμενα το ένα μετά το άλλο μέσα σε λίγες μέρες επισημαίνουν με τον χειρότερο τρόπο πως τίποτα δεν άλλαξε.

Οι αρμόδιες δημοτικές αρχές μας επέβαλαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στην ηλικιωμένη, επειδή τόλμησε (!) να πουλήσει χωρίς άδεια σε λαϊκή αγορά 7 κιλά σπανάκι, 5 μάτσα παντζάρια, 7 ματσάκια μαϊντανού, 2 κιλά καρότα, 8 μπρόκολα, 7 ματσάκια σέσκουλα, 3 λάχανα και 5 κιλά αντίδια. Το κράτος εξαντλεί την αυστηρότητά του σε μια 79χρονη γιαγιά, επιδιώκοντας, δίχως υπερβολή τον εκμηδενισμό της.

Ήδη μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόστιμο έχει βεβαιωθεί στη ΔΟΥ Τρικάλων, το οποίο καλεί την 79χρονη γιαγιά να πληρώσει το πρόστιμο.

Μόλις προχθές στην Θεσσαλονίκη, δεκατρείς άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσερναν δια της βία στο αυτόφωρο… έναν καστανά γιατί δεν είχε άδεια.

Την ίδια ώρα στα γραφεία των κυβερνώντων πριν και τώρα πηγαινοέρχονται οι λίστες των δισεκατομμυρίων, που κανείς δεν τόλμησε να βάλει χέρι, γιατί προφανώς τα δικά τους ονόματα βρίσκονται μέσα.

Επόμενη κίνηση και με αυτή την κυβέρνηση θα είναι μάλλον οι συνταξιούχοι που βγαίνουν στο δρόμο να διαμαρτυρηθούν για την περικοπή των ήδη πετσοκομένων συντάξεων τους… και έπεται συνέχεια.

Βαράτε βρε παιδιά… γιατί τούτος ο λαός μόνο από μαγκούρα καταλαβαίνει…

Σχόλια

σχόλια