Γιορτή για τους ηλικιωμένους στο 2ο ΚΑΠΗ Τρικάλων

Γιορτή για τους ηλικιωμένους στο 2ο ΚΑΠΗ Τρικάλων

Αν και διανύουμε ως χώρα μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο λόγω της ύφεσης από την οικονομική κρίση, εντούτοις ακόμα ο Έλληνας κρατάει και δεν χάνει εύκολα το κέφι του και την ανάγκη του για διασκέδαση.

Σ’ αυτό το πνεύμα λοιπόν, διοργανώθηκε σήμερα το απόγευμα στο χώρο του 2ου ΚΑΠΗ Τρικάλων στον Άγιο Οικουμένιο (Σεισμόπληκτα), γιορτή με φαγητό, ποτό, χορό και τραγούδι για τους ηλικιωμένους της ευρύτερης περιοχής που εδρεύει το ΚΑΠΗ και πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της συντονιστικής επιτροπής του 2ου ΚΑΠΗ, του ΚΗΦΗ, του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου και της ΑΜΚΕ «Συνειρμός».

Αιτία για την εκδήλωση στάθηκε το γεγονός, ότι εν μέσω ανθρωπιστικής και οικονομικής κρίσης, τα ηλικιωμένα άτομα είναι αυτά που διαβιούν πολύ δύσκολα. ελάχιστοι ασχολούνται με τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και τέτοιου είδους ενέργειες τους προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Εμπορίου κ. Χρήστος Αναστασίου, ο οποίος λίγο αργότερα έδειξε και τις χορευτικές του ικανότητες, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ.κ. Ντίνα Δήμα και Σοφία Αλεστά, ο Δημοτικός σύμβουλος με το «Φυσάει Κόντρα» κ. Χάρης Μαντέλλος, ο πρώην διευθυντής Πρόνοιας του Δήμου κ. Γεώργιος Χαρίσης, ο πρόεδρος της «Αρωγής» κ. Κων/νος Αναγνωστόπουλος, ο υπεύθυνος της «Συνειρμός» κ. Κώστας Φώλιας, ο χοροδιδάσκαλος κ Θανάσης Παπαγεωργίου που τραγούδησε κιόλας, ενώ κλαρίνο έπαιξε αφιλοκερδώς ο κ. Λιαπίδης.

Εκ μέρους των διοργανωτών της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Προϊστάμενος του τμήματος Πρόνοιας του Δήμου κ. Κώστας Μπέλλος, ενώ σε όλη τη διάρκεια της γιορτής διάχυτη ήταν η ατμόσφαιρα γλεντιού και διασκέδασης όλων των παρευρισκομένων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα εδέσματα και τα ποτά που προσφέρθηκαν ήταν χορηγίες Τρικαλινών εταιριών, ενώ οι κυρίες του ΚΑΠΗ έκαναν νοστιμότατες πίτες.

 

 

                                                                                                                 Δ.Π.

 

Σχόλια

σχόλια