Φθιώτιδα: Κλειστή και πάλι η σιδηροδρομική γραμμή λόγω εκτροχιασμού

Φθιώτιδα: Κλειστή και πάλι η σιδηροδρομική γραμμή λόγω εκτροχιασμού

Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας στον Φραντζόμυλο στη 1:30 ξημερώματα του Σαββάτου.

Νέες περιπέτειες αυτή τη φορά για τους περίπου 600 επιβάτες του βραδινού δρομολογίου του ΟΣΕ από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα, οι οποίοι παρέμειναν στο Λιανοκλάδι λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στη 1:30 πμ λόγω εκτροχιασμού εμπορικής αμαξοστοιχίας στο ύψος του Φραντζόμυλου.

Συγκεκριμένα εκτροχιάστηκαν δύο βαγόνια λίγο πριν το σταθμό Λιανοκλαδίου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή και να μην μπορούν να διεξαχθούν τα δρομολόγια, μέχρι κι αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο που είχε τον πρόσφατο εκτροχιασμό στην Καλλιπεύκη Δομοκού!

Τελικά η λύση έχει δοθεί με ανταπόκριση λεωφορείων από Λιανοκλάδι έως Μπράλο και το αντίθετο, εωσότου ο μεγάλος γερανός που έχει κληθεί στο σημείο να μπορέσει να απομακρύνει τα εκτροχιασμένα βαγόνια.

Μέχρι στιγμής η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για το πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναμένεται πριν το απόγευμα του Σαββάτου.

πηγή: Lamiareport.gr

Σχόλια

σχόλια