Εκδήλωση με θέμα Τα “Μονοπάτια του Κόζιακα” από τον “ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ” στην...

Εκδήλωση με θέμα Τα “Μονοπάτια του Κόζιακα” από τον “ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ” στην Πύλη

Ο σύλλογος επαγγελματιών ορεινού όγκου νομού Τρικάλων ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ μαζί με την Κοιν.Σ.Επ “Μονοπάτια της Ελλάδας” διοργανώνουν την Πέμπτη 9/11 στην Πύλη παρουσίαση με θέμα ανάπτυξη, σηματοδότηση, καταγραφή και προβολή του δικτύου των μονοπατιών του ορεινού όγκου.

Ο σύλλογός μας όπως και οι άλλοι άμεσα εμπλεκόμενοι φορείς, έχει επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη για την ανάδειξη και προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού για την περιοχή μας. Τα μονοπάτια του Κόζιακα αλλά και της ευρύτερης περιοχής του ορεινού όγκου αποτελούν ένα καταπληκτικό αλλά αναξιοποίητο τουριστικό προϊόν το οποίο πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτούμε ειδικά τώρα που ο περιπατητικός τουρισμός βρίσκεται σε μεγάλη άνθιση στη χώρα μας.

Μετά από έρευνα που κράτησε σχεδόν ένα χρόνο και έπειτα από πολλές επαφές καταλήξαμε ότι η Κοιν.Σ.Επ “ Μονοπάτια της Ελλάδας ” είναι η αρμοδιότεροι για να ασχοληθούν με την περιοχή μας και γι’ αυτό καταφέραμε να οργανώσουμε μια παρουσίαση όπου θα μας δείξουν τη δουλειά τους ως τώρα στην Ελλάδα και με ποιον τρόπο μπορούμε να οργανώσουμε με αντίστοιχους τρόπους τα μονοπάτια και γενικά το φυσικό πλούτο του τόπου μας.

Πρόκειται για μια εταιρία που αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν θέσει ως στόχο τους την ανάπτυξη πεζοπορικών προορισμών στην Ελλάδα, ώστε η χώρα να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον πεζοπορικό τουρισμό. Ασχολείται με τον σχεδιασμό και προβολή δικτύων πεζοπορικών διαδρομών.

Με φωτογραφίες και με χάρτες, εμπειρίες και ιστορίες από τα μονοπάτια της Ελλάδας… και όχι μόνο, σε μια προσπάθεια ποιοτικής τουριστικής προβολής της χώρας.

Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. http://pathsofgreece.gr/
Η παρουσία όλων τον φορέων της περιοχής κρίνεται απαραίτητη γιατί πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο έργο το όποιο μπορεί να κρίνει το μέλλον του τόπου και των επιχειρήσεων μας ειδικά τώρα που σε όλη τη χώρα ο εναλλακτικός τουρισμός
βρίσκεται σε έξαρση.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα Πέμπτη 9/11/2017 και ώρα 14.00 (2μ.μ.) στη Πύλη στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο κτήριο του Δήμου Πύλης.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Παπαγιαννάκης Χρήστος Ανδρέας Πηλός

Τα μέλη
Παναγιώτης Σακελλάρης
Κων/νος Κρούπης
Χρήστος Μπρίζης

Σχόλια

σχόλια