Βόλος: Ανατροπή! Πρώην υπάλληλος του επιχειρηματία ο δολοφόνος του!

Βόλος: Ανατροπή! Πρώην υπάλληλος του επιχειρηματία ο δολοφόνος του!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Πρώην υπάλληλος ήταν ο δολοφόνος του. Τον κατέσφαξε και μετά προσπάθησε να φύγει με το αυτοκίνητό του.

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί αλλά και οι κάτοικοι του Αλμυρού Μαγνησίας βλέπουν να ξετυλίγονται οι πτυχές της άγριας δολοφονίας του 64χρονου επιχειρηματία παραμονές Πρωτοχρονιάς μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Ο επιχειρηματίας Αριστείδης Κολοβός έπεσε νεκρός από τα χέρια πρώην υπαλλήλου του στην επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών που διατηρούσε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λεοντάρη Ρουμπίνη, ο θάνατος του άτυχου άνδρα προκλήθηκε από χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος με αιχμηρό αντικείμενο, γεγονός που δικαιολογεί και το λουτρό αίματος στους διαδρόμους ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε ο 64χρονος επιχειρηματίας, τον οποίο εντόπισε και ειδοποίησε την Αστυνομία, ο συντετριμμένος γιος του, όταν ανησύχησε γιατί δεν βρήκε τον πατέρα του στην εργασία του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο του θύματος τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Αερινού Μαγνησίας, γεγονός που δημιούργησε την εικασία ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης.

Η σύλληψή του ήρθε λίγη ώρα αργότερα, οπότε και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για πρώην υπάλληλο του θύματος.

Ο δράστης οδηγήθηκε και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με τους αξιωματικούς πλέον να αναζητούν τα κίνητρά του και να εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς.

e-volos.gr, newsit.gr

Σχόλια

σχόλια