Απίστευτη ληστεία στην Οιχαλία Τρικάλων

Απίστευτη ληστεία στην Οιχαλία Τρικάλων

Απίστευτη ληστεία στην Οιχαλία Τρικάλων… Αδίστακτοι οι διαρρήκτες εισήλθαν σε οικία γνωστού Νεοχωρίτη παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο σε μόλις 10 δευτερόλεπτα!!!
Πιο συγκεκριμένα ήταν λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου (4-11-17) στην οδό Πολυτεχνείου όταν γείτονας άκουγε για ώρα το πειραγμένο μεγάλου κυβισμού αμάξι που είχαν οι δράστες να πάει με αργή ταχύτητα για πολλές φορές μπροστά από το σπίτι, αναρωτήθηκε τίνος αμάξι μπορούσε να ήταν και βγήκε έξω να δει.

Οι δράστες δεν έχασαν λεπτό και αμέσως παραβίασαν την πόρτα σε λίγα δεύτερα και εισήλθαν στην οικία.

Αμέσως μετά έφτασε στο σημείο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία στο άκουσμα του γείτονα ότι οι ληστές είναι ακόμα μέσα αποπειράθηκε να κλειδώσει την πόρτα κάτι που δεν κατάφερε καθώς οι δύο κουκουλοφόροι τράβηξαν την πόρτα και τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια.

Ο τσιλιαδόρος τους που τους περίμενε στο αμάξι SEAT LEON αμέσως προσπάθησε να φύγει και αυτός επειδή είδε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος του.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό με τον ιδιοκτήτη να κυνηγάει τον ένα από τους ληστές οι οποίοι έπειτα από συνεννόηση βρέθηκαν στο άλλο τετράγωνο.Λίγο πριν φτάσουν με τα πόδια οι ληστές ο τσιλιαδόρος τους έβγαλε το όπλο και στόχευσε τον οδηγό το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Oichalia LIVE πιθανώς να ήταν οπλισμένο καθώς οι δυο δράστες που ήταν με τα πόδια χτύπησαν στα χέρια τον «συνάδερφο» τους για να συγκρατηθεί και να μην ρίξει κάτι που φάνηκε σωτήριο αλλιώς θα θρηνούσαμε θύματα δυστυχώς…
Οι δράστες διέφυγαν προς Κρήνη ενώ όλες οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό

Πηγή : oichalialive.gr

Σχόλια

σχόλια