Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου για να πάνε οι επιβάτες στην τουαλέτα

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου για να πάνε οι επιβάτες στην τουαλέτα

Πτήση Νέα Υόρκη – Παρίσι: Αναγκαστική προσγείωση στην Ιρλανδία επειδή χάλασαν οι τουαλέτες
Το πλήρωμα του αεροσκάφους που πραγματοποιούσε πτήση από τη Νέα Υόρκη και προορισμό το Παρίσι, αποφάσισε να αλλάξει την πορεία του επειδή οι τουαλέτες του αεροσκάφους, για τεχνικούς λόγους δεν λειτουργούσαν.
Έτσι η πτήση του Μπόινγκ 767 πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση ώστε οι επιβάτες να πάνε στην τουαλέτα.
Το αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας OpenSkies, θυγατρική της British Airways, προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Σάνον ύστερα από διαμαρτυρίες των επιβατών.
Το υπόλοιπο της πτήσης για να φτάσουν στο Παρίσι ήταν 90 λεπτά, τα οποία όμως φαίνεται ότι ήταν πάρα πολλά για τους 172 επιβάτες οι οποίοι πήγαν στις τουαλέτες της Ιρλανδίας και συνέχισαν το ταξίδι τους για το Παρίσι με δύο ώρες καθυστέρηση.
Όσο το αεροπλάνο ήταν στο αεροδρόμιο Σάνον, τεχνικοί επισκεύασαν τις τουαλέτες με την British Airways να ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
Από το αεροδρόμιο Σάνον στην Ιρλανδία μέσα στις γιορτές αναμένεται να περάσουν περίπου 70.000 επιβάτες μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ενώ στις 24 Δεκεμβρίου ένα άλλο αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο ίδιο αεροδρόμιο, όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Τορόντο προς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου ένα παιδάκι έπαθε καρδιακή προσβολή και κατέληξε.

Πηγή:alfavita.gr

Σχόλια

σχόλια