Οι ώρες αγιασμού στα σχολεία των Τρικάλων

Οι ώρες αγιασμού στα σχολεία των Τρικάλων

Η λίστα των σχολείων θα ανανεώνεται συνεχώς, με βάση τις ανακοινώσεις των σχολείων που λαμβάνουμε.

1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Γονείς και μαθητές καλούνται να παραστούν στον Αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2017-2018 που θα τελεστεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09.00 π.μ στο 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «ΔΩΡΟΘΕΟΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ»

Στο 27ο Δημοτικό

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σας προσκαλούμε στην τελετή αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί υπό του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης κ.κ. Χρυσοστόμου, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 8:30 π.μ.

Ο Διευθυντής Ψαρράς  Σεραφείμ Ο Σύλλογος Διδασκόντων 

4ο   ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Από το 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων – «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

ανακοινώνεται ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς  θα τελεστεί τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8:00 π.μ. Καλούνται οι μαθητές/ριες με τη σχολική τους τσάντα και οι  κηδεμόνες  αυτών να παρευρεθούν στην τελετή. Μετά  τον αγιασμό θα  πραγματοποιηθεί  η διανομή  των βιβλίων.

Η Διευθύντρια Μαριάννα Αποστόλου

ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΛΤΙΝΟΥ

Γονείς και μαθητές καλούνται να παραστούν στον Αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2017-2018 που θα τελεστεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09.30 π.μ. στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Βαλτινού. Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Βαλτινού Κοσβύρας Νικόλαος. Η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Βαλτινού Αγγέλου Δήμητρα

3ο ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.00 το πρωί, θα τελεσθεί ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά από τον πατέρα Βασίλειο Μπούκη, εφημέριο της ενορίας μας.

Παρακαλούνται οι μαθητές και όσοι γονείς επιθυμούν να βρίσκονται από τις 8.00 το πρωί στον χώρο του σχολείου. Για να προλάβουμε να χαιρετίσουμε όλους τους παλιούς φίλους και να γνωριστούμε με τους νέους. Ολόκληρο καλοκαίρι, τι να έγιναν, πού βρίσκονται;

7ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Μετά τον αγιασμό θα διανεμηθούν τα βιβλία. Τέλος στη θερινή ραστώνη και από την επόμενη μέρα βάζουμε μπρος να κατακτήσουμε νέες περιοχές  της γνώσης.

Από το 7ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων ανακοινώνεται ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα τελεστεί τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:30 π.μ. Καλούνται οι μαθητές και οι κηδεμόνες αυτών να παρευρεθούν στην τελετή.

Αμέσως μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί η διανομή των βιβλίων.

Ο Διευθυντής  Αγαθοκλής Αζέλης 

8ο  ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟΥ

O Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 8ου Γ.Ε.Λ. Τρικάλων καλούν τους μαθητές και τους γονείς τους στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018 που θα γίνει στον αύλειο χώρο του σχολείου, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 08.30 π.μ. 

ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σας προσκαλούμε στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς που θα γίνει με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού στο σχολείο μας τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18.30.

Η Διευθύντρια Θωμαΐδα Πέτα και ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

Σχόλια

σχόλια