Ζευγάρι γιορτάζει την 50η επέτειό του με τα ίδια ρούχα που φορούσε...

Ζευγάρι γιορτάζει την 50η επέτειό του με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα του γάμου του


Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει την 50η επέτειό του με έναν διαφορετικό τρόπο και να θυμηθεί την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής του.

Η 71χρονη Carole-Ann και ο 74χρονος Jim Stanfield από το Ηνωμένο Βασίλειο γιόρτασαν, λοιπόν, τη χρυσή επέτειο του γάμου τους φορώντας τα ίδια ρούχα που φορούσαν εκείνη την ημέρα και μάλιστα τους έκαναν όπως και τότε. 

50thaniv2

Και οι δύο ανακάλυψαν ότι μετά από πενήντα χρόνια, το νυφικό και το κοστούμι δεν χρειάζονταν καμία τροποποίηση για να τα φορέσουν και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα ρούχα τους έμεναν για καιρό να σκονίζονται στη σοφίτα όταν η εγγονή τους, Hayley, η οποία πήγε για επίσκεψη, βρήκε το νυφικό αναζητώντας κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες. Εκείνη τους παρακάλεσε να τα ξαναφορέσουν και έτσι αποφάσισαν να τα βάλουν την μέρα της επετείου τους. Προς έκπληξή τους ήταν ακριβώς όπως τα είχαν φορέσει την 1η Οκτωβρίου του 1966.

50thaniv3

Στο πάρτι για την επέτειό τους κάλεσαν μάλιστα και άτομα που παρευρίσκονταν και τότε στο γάμο οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν και δήλωναν ενθουσιασμένοι. Το ζευγάρι παραδέχεται ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ από τότε να ξαναδοκιμάσει το νυφικό και το κοστούμι και δεν θα το έκανε αν δεν επέμενε η εγγονή τους.

50thaniv4

Αν και πολλοί καλεσμένοι στο πάρτι γνώριζαν ότι θα εμφανιστούν με αυτά τα ρούχα, έμειναν έκπληκτοι όταν το είδαν στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την 71χρονη. Το ζευγάρι προγραμματίζει τώρα ένα νέο ταξίδι του μέλιτος στην Τουρκία και λέει ότι το μυστικό για το γάμο τους εδώ και τόσα χρόνια είναι το χιούμορ!

50thaniv5

Κάντε Like το newsbeast.gr

Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια

σχόλια