Επέκταση γευμάτων σε 104 σχολικές μονάδες-και στη Θεσσαλία

Επέκταση γευμάτων σε 104 σχολικές μονάδες-και στη Θεσσαλία

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ. Μαθητές του 12ου Δημοτικού σχολείου Νεάπολης τρώνε το γεύμα τους στην τραπεζαρία του σχολείου. Το πρόγραμμα σίτισης που εφαρμόζεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει στόχο την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των μαθητών στο πλαίσιο της υγιεινής μεσογειακής διατροφής ώστε να επιτευχθούν: Η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού καθώς και η βελτίωση των παιδαγωγικών και γνωστικών αποτελεσμάτων της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL

Την επέκταση του προγράμματος “Σχολικά Γεύματα” σε επιπλέον 104 σχολικές μονάδες όλης της χώρας ανακοινώνει με εγκύκλιο του προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Πρόκειται για Δημοτικά Σχολεία των Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Πελοποννήσου.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σχόλια

σχόλια